Det å være pen betyr å være løs

 ''Just shut up'' 

Hei!

Først vil jeg starte med å skrive at dette er noe jeg føler og ikke nødvendigvis at alle mener og tenker slik det jeg gjør. Jeg skriver dette fordi jeg har opplevd flere ganger ubehagelig eller idiotisk setning fra andre personer. Fra både kvinner og menn. Som regel så svarte jeg ikke noe spesielt på det, men etter å ha faktisk hørt den setningen flere ganger så blir jeg så lei og har startet med å svare med setninger som ''mentaliteten din er ikke helt på plass enda''. Noen ganger blir det en vennlig og saklig diskusjon fordi de ikke helt forstår hva jeg mener og vil at jeg skal forklare og utdype meg selv, mens andre ganger så bare holder de kjeft fordi de skjønner vell sikkert at jeg har rett, og tenker ''hva er det jeg sier, høres idiotisk ut.''

I dagens samfunn er det blitt normalt med sex. Før var det vell slik at du skulle ikke ha sex før ekteskap med din fremtidlige mann. Det finnes så klart det idag også, men det er mer normalt nå en før i tiden med samleie. Det er naturlig og sunt, men det betyr ikke at hvis du er singel så må du ha sex med andre, eller finne deg en fast partner å ha sex med, eller i følge noen mennesker rundt meg mener de at folk som ser flott ut ligger med forskjellige og mange. La meg understreke det med at NEI, det stemmer overhode ikke. 

For jeg lov å kalle meg selv pen? Så klart kan vi si til oss selv at vi ser flott ut :) Men, okei la meg forklare... Det er slik at det å dra på date nå så er det normalt å ha sex etter daten eller noen få dager etter. I følge meg så er det ikke ''normalt''. Jeg har aldri gjort det sev og jeg har heller ingenting imot de som velger å gjøre det. Det som bare irriterer meg er setningen som kommer ut av munnen på disse menneskene som ikke har mentaliteten sin på plass. Her er et eksempel på noen samtaler jeg har opplevd etter å ha snakket i noen timer og han har fått et innblikk av hvordan jeg er som person. PS: Kleskoden min var normal med jeans og topp\bluse over. Eller hvorfor i det hele tatt skriver jeg det? La damer gå i hva de selv vil, ikke undervurder en kvinne løs fordi hun går med kort kjole eller har bryst som vises.

Under her er eksempel på samtaler som går om igjen og om igjen. 


Han: Jeg ble overasket, trodde ikke du var sånn.

Meg: Å, hva mener du?

Han: Nei,altså du er veldig pen og du er ikke så løs som jeg trodde du var.

Meg: Hvorfor trenger jeg å være løs hvis du synes jeg er pen?

Han: Fordi du får helt sikker oppmerksomhet fra andre menn stadig og kan få deg hvem du vil. 

Et annet eksempel er:

Han: Må si en ting, du er veldig uskyldig en det jeg trodde du var. 

Meg: Okei, og hva vil du fortelle meg med det?

Han: Du er pen og ser flott ut, lett å få seg noe i dag og de fleste pene jenter er løse. 


Poenget er da at de fleste judger mennesker på hvordan de ser ut og utifra det så er pene jenter løse. Fordi det har blitt et standard for de fleste å tro at det er sånn det bare er. Så klart finnes det mennesker som liker å bytte partnere ofte og som velger å ha affære med personen de har vært med på date og ser aldri igjen, men ALLE er ikke sånn. Synes at det er både morsomt, teit, trist og idiotisk å tenke slikt. 

Det å være pen betyr å være løs -> Nei, dessverre. Det betyr ikke alltid det, det trengs ikke og man skal ikke legge alle under samme kam, vi er forskjellige og har ikke samme tanke gang. Det er heller ikke lett å være pen i dagens samfunn, nettopp fordi medaljens tankegang er rett og slett at vi blir stemplet som løse jenter. Jeg bruker ikke ordet hore, fordi hore er noe helt annet en det budskapet mitt er med dette innlegget. 

#Peace

 

 

Del gjerne.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits